Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto jeszcze kupować psp 3004?

Cwieku2406

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Miałem kiedyś psp ale przez głupotę wyświetlacz mi się wylał no ale trudno. Teraz widzę że psp dałbym radę wychaczyć za 150zł. Myślę że mi się przyda ponieważ jestem bardzo rzadko w domu. Psp bym kupił do końca grudnia a później zacząłbym zbierać na ps vitę jak przejdę wszystkie tytuły które chciałbym ogarnąć na psp. Czy myślicie że jeszcze warto?

Opublikowano

Moim zdaniem nie warto kupować ps vita , już lepiej kupić psp . Na ps vita wychodzi bardzo mało gier więc moim zdaniem nie warto . :)

Opublikowano

Ps Vita odpala gry z PSP zakupione w PS Store. Choć jak nie masz na nią kasy to kupno PSP nie jest złym wyborem bo masz ogromną bibliotekę gier (większą niż na Vicie). Ja polecam obie konsole ale moim zdaniem vita jest lepsza od PSP ;) Mam obie i zdecydowanie zagrałem w więcej dobrych gier na Vicie

Opublikowano

Dzięki a jaką gre polecacie na początek? Myślałem o Crash Tag Team Racing grałem w to na xbox(tym pierwszym) i super gierka czy polecicie coś lepszego?

Opublikowano

Dzięki a jaką gre polecacie na początek? Myślałem o Crash Tag Team Racing grałem w to na xbox(tym pierwszym) i super gierka czy polecicie coś lepszego?

GTA : Liberty City Stories , Vice City Stories , MotorStorm Arctic Edge , NFS Most Wanted

6jnc40.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...